Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aioli majonäsen. I går var vi på fisk marknaden här i Portugal och köpte färsk tonfisk i en hel bit
Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa. Ta fram tonfisken ur kylen så den blir lite varmare innan grillningen eller halstringen
smörj in tonfiskenmed olja, salta & peppra. vänd ihop med limeskal & saft. smaksätt ev med lite honung. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk
Skölj kronärtskockorna i rikligt med vatten låt rinna av och torka med hushålls papper. Grilladtonfisk skall alltid ha en rå kärna i mitten för att bli godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.