Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Grillade i ugn med BBQ-sås och en marinad på soja, olja, peppar och salt. En ugnsfast form som du har olja i botten och strött över medrosmarin, lägg i kotletterna
Naturligtvis går det lika bra att grilla på utegrillen men då får ni pensla på rikligt med olivolja på zucchiniskivorna samt sparrisen innan ni lägger på dem på grillen
Naturligtvis går det lika bra att grilla på utegrillen men då får ni pensla på rikligt med olivolja på zucchiniskivorna samt sparrisen innan ni lägger på dem på grillen
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.