Grillade majskolvar med bönsalsa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st majskolvar
  • 50 g smör
  • 1 krm chilipulver
  • 0.5 tsk rökt paprikapulver
  • flingsalt
  • 1 burk svarta bönor
  • 1 st röd chilifrukt
  • 2 st salladslökar
  • 300 g tomater
  • 3 dl fintärnad melon
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 1 st lime
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 2 st avokado
  • 1.5 msk pressad lime
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 1 st röd chilifrukt
  • 3.5 dl hackad rödlök
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 1 krm tabasco
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.