Grillade portabellosvampar med krämig kikärtsröra
www.kungmarkatta.se
www.kungmarkatta.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st stora portabellosvampar
  • olivolja
  • torkad oregano
  • färska örter, som körvel, basilika och vattenkrasse
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 1 msk finhackad vitlök
  • 1 dl vegan grädde
  • 2 msk rödvinvinäger
  • 300 g kokta kikärter
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 msk neutral olja
  • 2 msk mörk miso
  • 2 msk tamarisoja
  • saften från ½ citron
  • 1 msk rörsocker
  • 1 vitlöksklyfta
  • 100 g kokta kikärter
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.