Lägg spenaten på ett fat, på med osten. Ringla över dressingen och toppa med solroskärnorna. 2 rostade paprikor1 msk rödvinsvinäger2 tsk dijonsenapen gnutta socker eller sötningsmedel4 msk olivoljasalt och peppar1 dl solroskärnor2 halloumiostar65 g babyspenatMixa de rostade paprikorna med vinäger, senap, olja och socker till en slät dressing. -Mama Skogly ♥ 2 rostade paprikor
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatis och blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Räkgryta med bröd. Jambalaya med risoni och kräftstjärtar. Thaisoppa med ingefära, citrongräs och lime. Tacos med grillad ryggbiff, limesyrad rödkål och mojo
Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats. Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.