Att göra hemmagjord marinadtillgrillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödigatillsatser som det ofta finnsifärdigköptagrillmarinader
Smakar så gott idippsåser eller imarinader eller varför inte på en bit ost. Idag är jag trött även om vifaktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en visslitenkille skulle komma upp och lägga sigbredvid
Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkori grym marinad. Just i kväll ska vi utöver dessa räkor äta både charkuterier, baconlindade rökta musslor, marinerade ronärtskocksbottnar, någon god liten ost, och givetvis nybakade surdegsbaguetter
Marinad. Smarrigaräkor med underbara smaker. Till och med den minstaifamiljen älskar det. Marinad. Jag serverar minaräkor med aioli, varma baguetter och spansk potatisomelett (tortilla espanola)
Ta stekpannan från värmen och lägg iräkorna. Skala räkorna. Skala och hacka vitlöken. Strö över persilja och servera räkorna med baguette och en citronklyfta
0,5 dl olivolja 0,5 dl äkta soja 1 tsk grillkrydda eller 0,5 tsk salt och 0,25 tsk malen svartpeppar eller 0,5 tsk chilipeppar och 1 krm svartpeppar och ev. 2 klyftor pressad vitlök ev. 10,5 dl olivolja 0,5 dl äkta soja 1 tsk grillkrydda eller 0,5 tsk salt och 0,25 tsk malen svartpeppar eller 0,5 tsk chilipeppar och 1 krm svartpeppar och ev. 2 klyftor pressad vitlök ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.