Skär köttet ilämpligabitar och stek dem på hög värme runt om. Smaka av med salt och peppar och red av den med litesåsredning om du vill ha den tjockare
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Det funkade jättebra och gav en litemildareviltsmak år köttbullarna
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Oxfilépå bädd av frästa grönsaker. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vipå att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad. Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, med päroncognac
Självklart med min absoluta favoritpumpa. Ikväll efter en vabbande dag i regn kände jag att det enda rätta var att göra en riktigtmustig soppa tillmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.