Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
tills bullarna är gyllenbruna och smuldegen fått lite färg. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Spannmål är gräsarter som tillhör Poacae-familjen. "Välj grovt bröd och fullkornsprodukter så får du i dig nyttig näring som fibrer, vitaminer, järn och mineraler
) De här plättarna var såååååå goda. kokosolja/ghee/olja till stekning. Receptet har jag hittat hos min bloggvän Kjersti som har många smarriga recept och framförallt alla hennes bakrecept är glutenfria
Så pappan och Viljar har varit hemma idag och medan jag sitter på jobb får jag bilder av en bondomelett och en gladskit till unge som mular omelett så det står härligatill
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.