Gnid in kambenen med grillkrydda och grilla under lock i 20 minuter. Vänd några gånger under tiden. Blanda ingredienserna till glazen och pensla benen på båda sidor
Grillade kebabspett på turkiskt vis. Adana kebab är så gott. Kebaben får en fräsch syrlig smak från sumak och blir kryddig från paprikan, löken, persiljan och vitlöken som mals fint och blandas med färsen
Egenrökt Bacon är så jäkla gott. (Ursäkta uttrycket). Här rimmar vi fläsksidan i Helsingborgs lager och kryddor innan den röks på låg temperatur till perfektion
Nu är grillsäsongen i full gång och vi har ätit underbara middagar på bryggan senaste veckan. Jag inspireras fortfarande av Italienresan där jag fick flera gånger fick grillat kött med grillad zucchini, som enda tillbehör
Bacon explosion med mycket färs och ost. Du väver ihop baconet likt en matta, så att du kan breda ut färsen och tillbehören, för att sen rulla ihop den och lägga den på grillen
Re-postar ett av mina favorit grillrecept, cajunrubbed kyckling. Hallå. Vilket väder vi har. Försöker verkligen ta tillvara på dagarna och är ute så mycket som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.