Grillsäsongen. Till slut har den anlänt. Även hos mig har grillen dammats av och tagits i bruk och det ska inte bara grillas, det ska tillredas tillbehör av olika sort och modell
Grillsäsong har börjat och för alla som försöker gå ner i vikt innebär en del bekymmer. För alla som håller med LCHF kost grillat kött, fisk är ingen problem alls så länge man håller sig borta från extra kolhydrater
Grillsäsongen. Till slut har den anlänt. Även hos mig har grillen dammats av och tagits i bruk och det ska inte bara grillas, det ska tillredas tillbehör av olika sort och modell
Fick en stor bit. flankstek på närmare 1kg av bulltofta kött och direkt vandrade tankarna iväg på. hur det kan se ut när man försöker grilla en så stor bit
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Grillsäsongen är äntligen här. Vi svenskar älskar ju att grilla och under det varmare halvåret tillhör faktiskt de grillade rätterna våra allra mest älskade klassiska husmanskost
Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
27 Jun. 09. 34. Honungsglaserade revben. 0kommentarer. Godmorgon från fagra Skåne. Ja, vi är ju som ni vet nere i Kävlinge hemma hos min svåger och hans familj och hälsar på i några dagar, och jag och Jenny har precis avnjutit frukost tillsammans med fyra små trollungar till kusiner
Visst kan vi göra burgare trots att sommaren och grillsäsongen är över. Idag gör jag fiskburgare med skagenröra som jag serverar med ugnsrostade potatisklyftor och morötter
Serranolindad kalkonfilé med apelsinsås och ugnsrostad timjanpotatis. God fortsättning allesammans. Jag hoppas innerligt att ni haft en bra jul tillsammans med era nära och kära
Den här smarriga kycklingen kommer garateras att utvecklas under grillsäsongen senare i vår. . Idag gjorde jag kycklingkebab till middag och det är en rätt som ligger mig varmt om hjärtat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.