Grisfötter med rotfrukter, ättika och dill
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rimmade kluvna grisfötter, (rakade och rengjorda)
  • 1 gul lök
  • 2 lagerblad
  • 5 kryddpepparkorn
  • 5 nejlikor
  • 5 svartpepparkorn
  • 1 morot
  • 200 g persiljerot
  • 6 minirödlökar
  • 1 dl reducerad kalvfond
  • 1 ägg
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 potatis, kall kokt
  • 30 g dill
  • 1,5 dl druvkärneolja eller nån annan neutral olja
  • salt
  • vitpeppar
  • ättika
  • brynt smör
  • krossat torkad bröd
  • 1 msk persilja, grovhackad
  • 8 små dillvippor
  • 4 rimmade kluvna grisfötter, (rakade och rengjorda) 1 gul lök 2 lagerblad 5 kryddpepparkorn 5 nejlikor 5 svartpepparkorn 1 morot 200 g persiljerot 6 minirödlökar 1 dl reducerad kalvfond 1 ägg 1 tsk dijonsenap 1 potatis, kall kokt 30 g dill 1,5 dl druvkärneolja eller nån annan neutral olja salt vitpeppar ättika brynt smör krossat torkad bröd 1 msk persilja, grovhackad 8 små dillvippor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.