4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gör egen aioli, snabbt och enkelt med stavmixer eller elvisp. Smaksätt med något mer om du vill, tex hackad persilja, någon annan färsk ört eller chili
Nu har värmen kommit även till oss i norr - ochmed den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
ordentligt med olja, honung, salt, peppar, ingefära och vitlök. Hetta upp en stekpanna med. Skala och skär sötpotatis, rödbetor, palsternacka och morot i mindre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.