Förvara dina grissini torrt och svalt. Förvara dina grissini torrt och svalt. Allmänt Grissini. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna
Förvara dina grissini torrt och svalt. 1Grissini25 g jäst 2,5 dl ljummet vatten 6-7 dl vetemjöl 2 tsk salt 5 msk kallpressad rapsolja havssalt vallmofröLös upp jästen i vattnet. Grädda grissinin i cirka 20 minuter tills de är gyllenbruna
Finfördela jästen i en bunke innan du tillsätter fingervarmt vatten och sedan olivoljan och saltet. Häll vätskan över jästen och rör tills allt har löst sig
Rör ut jästen i det ljumma vattnet, tillsätt salt, honung, olivolja och hackad rosmarin. Blanda i mjölet och låt gå i maskinen i ca 8-10 min till en slät härlig deg
Grissini er opprinnelig en italiensk form for gjærbakst. Grissini kan være et litt utradisjonelt tilbehør til suppe, som del av et tapasbord, det kan serveres til ost eller lignende
Grissini med smak av rosmarin (välj chili, vitlök m m) ca 100 st25 g jäst4 dl ljummet vatten4 msk olivolja2 tsk salt1 msk honung4 msk färsk hackad rosmarin10 dl vetemjölGarineringolivolja att pensla medhavssalt med smak av rosmarinSmula jästen i en bunke och rör ut med vattnet. Varje deg blir ca 25 grissini. Grissini med smak av rosmarin (välj chili, vitlök m m) ca 100 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.