Ingredienser Portioner. 16 stycken 1 kyld rektangulär smördeg (à 275 g) äggvita Fyllning 4 dl ruccolasallad (4 dl = ca 75 g) 10 soltorkade tomater i olja basilikablad 4 äggulor 2 dl crème fraiche 1 1/2 dl riven lagrad ost gärna grevé eller västerbotten 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
2 msk grovmalen senap. Dela blomkålen i mindre buketter. Koka i lättsaltat vatten i ca 7-8 minuter. Häll av vattnet och lägg blomkålen i en ugnssäker form
Servera pastejen med lättsyrade äpplen. Baka av smeten i portions- eller storformar i ugn på 175° tills pastejen har satt sig. med våra små formar tar detta cirka 15 minuter, medan en stor pastej kan kräva uppåt 1 timmes baktid
Ostkorn. Häll vetemjölet i kastrullen och blanda i mjölken lite i taget så att det inte klumpar sig. Sätt kastrullen på plattan (högsta värme) och värm till 38 grader under omrörning
Åh, den här sockersöta nougaten har jag längtat efter att göra hela december. Denna konfektyr kräver 100% närvaro och koncentration men är, om allt strämmer, väl värt besväret
Man tar 10 liter kvälls eller morgonmjölk. (Naturligtvis är det bäst att köpa mjölk direkt från en bonde, men annars går det bra med vanlig standardmjölk
Pastej på lammleverPortioner. Servera pastejen med lättsyrade äpplen. Baka av smeten i portions- eller storformar i ugn på 175° tills pastejen har satt sig. med våra små formar tar detta cirka 15 minuter, medan en stor pastej kan kräva uppåt 1 timmes baktid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.