Vad tråkig jag är för att jag inte håller er up to date med matlagningen här hemma hos mig. Tillsammans med det lagade jag en gudomlig hallonsås, passade perfekt med ankan, receptet tog jag härifrån
Perfekt tillbehör på en buffé eller som förrätt eller bara för att det är så grymt gott. När boken Grön mat – vegetariskt varje dag från River Cottage kom på svenska var jag snabb och införskaffade även denna
Smält margarinet i en kastrull på svag värme och lyft bort den från plattan. FiskgratängDu behöverFisken400-600 g djupfryst torskfiléer eller liknande2 krm salt1-2 tsk knorr fiskkryddaPotatisen500 g kokt potatis1 dl mjölk1 st äggula½ tsk salt1 krm vitpepparGratängsås3 msk margarin3 msk vetemjöl2 dl mjölk1,5 dl vatten½ fiskbuljongtärning4 msk matlagningsgrädde2 st äggulor2 krm salt1 krm vitpepparGör så härSätt ugnen på 200 grader och smöra en ugnsform. 4 msk matlagningsgrädde
Wokpannan blev trendig och asiatisk mat dök upp så smått. Tonfisksallad baserad på ris, piffad med frysblandning av paprika, ärtor och majs, var vardagsmat, liksom rostbiff och potatissallad
Ytterligare ett pittabalanserat recept frånMatenfrån min by - ayurveda för din hälsa. Dagens recept har jag dock inte lagat rakt av från boken utan gjort några justeringar på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.