Den här grytan blirriktigtkryddig och mustig och det lena gröna moset passar perfekt till. De regniga och kyliga dagar som varit nu kräver sina värmande grytor
Jag har precis upptäckt de grönalinserna från Frankrike – Puylinser. De är näringsrika och blirinte alls så där grötiga som linser kan bli, utan behåller en härlig kärna
Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Grönalinser. Tomatsås med röda linser. Röda linser då, är det något ni använder er av. Jag skulle vilja vara lite mer nytänkande när det gäller viss mat
… Och blanda ner kokta grönalinser. Den här grönalinssalladen är super. Här har jag gjort en stor sats som räcker hela veckan, men receptet har jag anpassat efter en burk färdigkoktalinser för att det ska bli enkelt att testa receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.