Gudruns marinerade kycklingfilé
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 smör
  • 1 salt och peppar
  • 10.5 dl olivolja
  • 10.5 dl balsamvinäger
  • 10.5 dl flytande honung
  • 11 tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 11.5 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 timjankvistar
  • 14 st kycklingfiléer smör till stekning salt och peppar Marinad: 0.5 dl olivolja 0.5 dl balsamvinäger 0.5 dl flytande honung 1 tsk salt helst gourmetsalt 1 krm svartpeppar mellanmalen 1.5 st pressade vitlöksklyftor timjankvistar färskaStek kycklingfiléerna i smör 15-20 minuter. Blanda alla ingredienser till marinaden. Skär de nystekta, varma kycklingfiléerna i lite drygt centimetertjocka skivor och lägg dem på ett uppläggningsfat. Skeda över marinaden så att alla skivor blir marinerade. Eller lägg de varma nystekta kycklingfiléerna i en trång form eller plastpåse. Häll över marinaden. Vänd påsen några gånger.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.