1 maltodrextrin,
om man vill ha mer energi i soppan1. Skala potatisen, rotfrukterna, löken och vitlöken och dela dem i små bitar. Mixa därefter potatisen, rotfrukterna, löken och vitlöken till fina, fina bitar i en matberedare.2. Värm en stor kastrull med lite olja i botten. Fräs den mixade blandningen utan att den får färg i ca 5 minuter. Krydda med paprikapulver, malen kummin och rivet citronskal.3. Tillsätt därefter de krossade tomaterna och vattnet, lägg i köttbuljongtärningarna och köttfärsen. Låt allt koka ihop i ca 20 minuter.4. Tillsätt maltodextrin för extra energi.5. Smaka av soppan med mer paprikapulver och malen kummin för mer karaktär samt salt och peppar från kvarn för att lyfta fram smakerna.6. Mixa soppan med en stavmixer innan du häller upp den i mattermosar.7. Servera gärna soppan med goda ostsmörgåsar!
Gremolata tillgulaschsoppa. Bästa receptet på ungersk gulaschsoppa med högrev, chili och gremolata. Tillsätt vatten, buljongtärningar, porter, tomatkross och peppar
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
När soppan kokat en stund, tillsätter du färsen, och sänker värmen till det lägsta. Ett riktigt soppväder tyckte jag idag, så det fick bli en värmande gulaschsoppa som jag gjorde på köttfärs
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.