Sätt ugnen på 175°C. Vispa ägg och strösocker poröst. Smält smöret i en kastrull och häll i vattnet. Häll i smöret/vattnet, vetemjöl, bakpulver och citronaromen i bunken med det poröst vispade ägg och strösockret
Här ska ni få ett riktigt gott recept på en räksoppa, som min kära svärmor har gett till mig. Passar nog bäst som en förrätt, då den är väldigt ”gräddig” och mättande
Det här är en underbar tårta. Jag bakade den till Noas 4-årsfödelsedag. Det går att ha vad som uppe på grädden, men blåbär och hackad daim går hem här hemma
Paleorecept à la LCHF/Keto. Vi blir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år. Jag började själv min lågkolhydratbana under våren 2009, efter en föreläsning med Dr Annika Dahlqvist
Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord. Dessutom tittade både syrran och vår gode vän Jonas förbi
I dag har det varit full aktivitet i Mårtenssons kök, jösses Amalia vad vi har kockat. Eller kanske rättare sagt så är det mest Håkan som har kockat, Anki har mest stått bakom kameran och dokumenterat allt som hänt i köket
Nu är det hög tid att vi drar igång årets sillinläggningskavalkad i det Mårtenssonska köket, eller rättare sagt så är det faktiskt förra årets inläggningar om vi ska vara helt ärliga
-Mamma, vi bakar pepparkakor ropade Vincent glatt. Nej tänkte jag, med två burkar pepparkakor kvar sedan julen, tycker jag inte det var nåt vidare bra förslag det där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.