Fyll gyozaplattornamed ca halv matsked gyozafyllning. Rör samman smaksättningen av gyozafyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, socker och fisksås
Har tidagre skrivit om gyoza/dumplings och gjorde för några månader sedan en ny variant som kom från Wagamamas kokbok, Jag publicerade aldrig något inlägg med det receptet och jag har inte boken i mina ägor men jag gjorde en variant igår och tyckte att resultatet var till belåtenhet
-Jag älskar att flanera runt i asiatiska livsmedelsbutiker, läsa alla tecken man inte har en aning om vad de betyder och försöka komma på vad man kan använda produkten till
Stek tunna pannkakor i en stekpanna och lägg dem på hög med en remsa smörgåspapper emellan. Skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vätskan blir klar
Det kommer inga exakta mått eftersom jag freebasade och gjorde en variant utan vin och svamp, en vegetarisk variant och en med alla ingredienserna nedan
Relaterade Ravioli medsvampfyllning, vitvinssås och rostade pinjenötter. Har under den här perioden även försökt laga vegetariska middagar eftersom Stefan och jag för det mesta har lunchlåda med till jobbet
Blanda med färskost, persilja och smaka av med salt och peppar. Lägg en klick av fyllningen på varje filé och rulla samman, avsluta med en baconskiva runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.