Ibland trillar man bara över något, som vad man än gör inte riktigt släpper taget om en. Som när jag såg att Jason Statham har varit dansare i musikvideos (målad i silver i en och i leopardtanga i en annan)
The post Gästblogg – En smak av Karin appeared first on Kryddburken. Jag har alltid varit intresserad av mat – både att laga den och äta den – och till en början startade jag min blogg för att jag ville ha ett bra ställe att samla mina recept på
I augusti kom boken "En viktig bok om övervikt hos barn och ungdomar" av Sofia Trygg Lycke. Övervikt hos barn och ungdomar kan väcka många frågor och funderingar hos föräldrarna
INGREDIENSER. Smält smöret i en kastrull. Stöt saffran i en mortel och häll ner i smöret, låt svalna. Montera vispskålen och visphuvudet med dubbelvisparna
Eftersom jag misslyckades med den här kakan förra veckan så har jag nu snickrat om receptet och tagit bort kaffekoppmåtten, antagligen tog jag väl en stor tekopp
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkar köksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfri bakning – det lät som en väldigt rolig utmaning som jag tackade ja till
Helt klart en ny bufférfavorit hos mig. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.