Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
12 December 2015. Julen 2015. Pernillas rocky road med karemelliserad mjölk. Så himla god. I år ville jag testa något nytt så jag blandade karemelliserad mjölk i mina Rocky road
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
Hej. Karin heter jag. Jag är 32 år och driver matbloggen En Smak Av Karin sedan början av 2007. Jag har alltid varit intresserad av mat – både att laga den och äta den – och till en början startade jag min blogg för att jag ville ha ett bra ställe att samla mina recept på
Det blir lite ensamt här på bloggen ibland. Jag har mött Jeanette Bohman från Skivars Gästgivaregård i jobbet flera gånger och när jag såg deras sillbuffé på Facebook fick jag idén att låta henne blogga om ett av de mer spännande recepten i år
Hacka ägg, äpple och potatis i lagom stora bitar. Strimla purjolöken fint. Blanda ihop de övriga ingredienserna till en dressing öch häll över potatisen
Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.