Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Vispa upp ägget och blanda med kokos, vaniljpulver och honung. Smält chokladen och bred ut ovanpå. 50 g mörk choklad. Platta ut till en kvadrat på ca 15x15 cm på en plåt klädd med bakplåtspapper
Vill tipsa er om fantastiskt goda choklad och kolabollar med pistagenötter. Medjooldadlar köper du på fruktavdelningen i lösvikt, det är stora och lite sega dadlar som har en otroligt god kolasmak
Vispa smör och strösocker vitt och krämigt. Choklad och kokosrutor175 g mjukt smör3 dl strösocker1 ½ dl kakao av god kvalitet ½ dl ljus sirap1 nypa salt3 ekologiska ägg1 ½ dl vetemjölKokosglasyr75 g smör1 ½ dl ljus sirap1/2 dl grädde1/4 dl mjölk3 dl strösocker200 g kokos
Jag fick långväga snabb besök av min dotter och ville överraska henne med något gott efter middagen. Alla tyckte den var väldigt god även om vi hade lite brottom att ta ut den efter chokladen hade åkt på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.