Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Hoppas ni alla får en härlig helg med mycket höstsol och avkoppling. Här hittade man oftast barnen (och vuxna oxå för den delen) vilt blandande olika smaker
Rödkålsfläsk – gör så här. Skala och hacka lök och vitlök. vitlök, klyftor. 4 personer Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning
Grannar, vädret är under all kritik, men passa på att njuta av allt gott vi har i trädgården. Vi odlar också kål varav tre sorter ( nr 1, 2 och 4) på bilden går under samlingsnamnet Crispy and Spicy
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.