Ett riktigt härligt vårbröllop var det med ett vackert brudpar, en massa glada och finklädda gäster, god mat, roliga tal och uppträdanden, ochmed en hejdundrande och kärleksbubblande fest långt in på småtimmarna
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inte köpa speciella ingredienser som blir stående hemma sen
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Lägg vaniljpulvret i en kastrull tillsammans med mjölken och koka upp. Riv mandelmassanoch blanda i omgångar ner vaniljkrämen i den till en slät mandelkräm
Dessa knapriga biscotties med både choklad ochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Då jag smaksatt dom medbittermandel-essens så är de lite mer ett bakverk för vuxna
Nu har värmen kommit även till oss i norr - ochmed den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
Njut av din saftiga mandeloch morotskaka toppat med kardemumma. Kläck äggen och lägg ner i en bunke, klipp dadlarna i småbitar, mixa detta med din stavmixer tills det blir en fin smet och tills dalarna är ännu mindre i storlek
Godast nygräddade med blir bara ännu torrare dagen efter. Mandelkubbar är en kanske en gammal kaka men ack så smarriga om ni frågar mig och även om ni inte gör det så fick ni reda på det nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.