Chiliprojekten fortsätter och denna gång var det dags för Chiliketchup. Självklart kan du själv styra hur stark du vill ha din chiliketchup genom att lägga till eller dra i från chili (eller välja en mildare sort)
Gör så här. Rör margarin, florsocker, ägg, bittermandelolja och vaniljsocker mjukt och smidigt. Tillsätt mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Att jag har en son som älskar syltkakor, ja alla kakor som består av en mördeg, är allmänt känt. Allra helst ska de vara sådär perfekt gräddade som de enligt honom om man tar ut dem ur ugnen precis innan de får någon färg
Jag har en liten häxa här hemma som skulle iväg på haloweenfest i skolan idag. Jag tog tillfället i akt och passade på att få göra nånting roligt med Haloweentma
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Häll i chiliketchup, senapen, grädde, creme fraiche, buljongtärningen, nypa socker och basilika och låt det puttra ihop några minuter under omrörning
25-30 fingrar. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån. Grädda ungefär 10-12 minuter eller tills de är något gyllenbruna. 25-30 fin. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån
På den populära bakbloggen Söta saker så är det varje månad en bakutmaning. " Månadens sötsak". Det tyckte jag var en väldigt rolig idé och bestämde mig för att baka något på temat
Tillsätt vin, tomatpuré och chiliketchup. Koka igen c 1-2 minuter. 1 msk chiliketchup. Stek hackad vitlök och fint tärnad paprika i smör och olja i en kastrull
Jag ska ha lite Halloween-gäster här hemma nästa vecka, och det ska bjudas på både mat och fika så jag vill passa på att förbereda så mycket som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.