Min mamma är ursprungligen från Finland men flyttade till Sverige någon gång under femtiotalet. Eftersom min mormor och andra släktingar bodde kvar i Finland, så brukade vi spendera någon vecka där varje sommar när jag var barn, under 70 - 80 - talet
Jag älskar de avslappnade, välkomnande italienarna i New York, som t ex Rubirosa och Dell’Amina och håller med och tycker att Nordins Il Tempo anno 2013 äntligen har hittat hem
Nu har det blivit mycket bakat och dessertartat på sistone. Hoppas ni inte misstycker. Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Förutom att du håller nyårslöftet så blir du säkert poppis också. Därför tänkte jag tipsa om 4 smaskiga recept som inte innehåller vitt socker och som hjälper till när sockersuget gör sig påmint
Grönkål innehåller väldigt mycket lutein, som tros skydda ögonen mot skadligt solljus och åldersrelaterad makuladegeneration, den så kallade ”gula-fläcken-sjukan”
Jag är i stort sett aldrig sjuk och jag är helt övertygad om att kosten är en stor del i detta. Får man bara i sig tillräckligt med nyttigheter så står man emot de fulaste bacillerna
Viktigt att smeten håller cirka 20°-22 ° Glaze. Viktigt att smeten håller cirka 20°-22 °. Montera in till slät smet Låt sedan stå på rumstempererat ställe 24 timmar Viktigt att smeten håller cirka 20°-22 ° Glaze
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.