Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. Skär rutor och häll över liteflingsalt. Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar
Bredsjö har åstakommitytterliggare en fantastisk ost, Bredsjö Hård.  Det är en ost som jag tycker kan beskrivas som ett mellanting mellan Pecorino och Manchego
Sikta florsocker på en plåt. Olja ett bakplåtspapper eller godisformar lätt med olja. Rör ihop socker, vatten och glykossirapi en tjockbottnad kastrull
Förra året hängde jag med någon historiskt klädd dam på Skansen som bakade hårda tunnbröd. Bröd ska vara antingen supermjukt och färskt eller jättehårt enligtminmening
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasigabitar när paketet öppnats
Nu var det ett tag sedan det blev några recept på bloggen, men ibland räcker intetidentill. Nu har jag många recept imin bank som bara ska finnastidtillskriva ner här på bloggen
2 dl puré på päron eller katrinplommon. 12 dl puré på päron eller katrinplommon 2 tsk messmörSå gör du. Blanda fruktpurén med messmöret väl och häll upp i 2 glassformar. Ställ i frysen ca 4 timmartills glassen stelnat
Idag var det tufft, precis som onsdagar brukar vara på CrossFitUnique. Men idag kändes det verkligen som att jag blev överkörd av en lastbil och samtidigt skulle orka resa mig upp och låtsas som ingenting och lyfta tungt skrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.