Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Har testat med risgrädde och det fungerar bra – även om jag tycker det är godare med iMat. Efter en hel dag i det fantastiska vintervädret och pulka och snowracer i flera timma passade det bra att koka liet hemmagjord kola
Men övning ger färdighet. Dimman av bränt smör på glashällen ligger tung i köket och flera rån ligger i svarta kletiga högar i soporna men några små brokiga blev kvar
Jag bakar hårt tunnbröd ett par gånger om året. ) Men så är han inte så mycket för det färdiga resultatet heller, hur man nu kan motstå detta underbara tunnbröd
Sikta florsocker på en plåt. Olja ett bakplåtspapper eller godisformar lätt med olja. Rör ihop socker, vatten och glykossirap i en tjockbottnad kastrull
Jag kör hårt på detta måndag till torsdag, fredag-söndag blir det lite mer som vanligt. Det jag kan tycka är jobbigt är att man hela tiden får "försvara" lågkolhydratkosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.