Hög tårtbotten
Tessansmat
Tessansmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 15 cm i diameter
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 18 cm i diameter
  • 3 stora ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 20 cm i diameter
  • 4 stora ägg
  • 1½ tsk bakpulver
  • 24 cm i diameter
  • 5 stora ägg
  • 1½ tsk bakpulver
  • 26 cm i diameter
  • 6 stora ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 30 cm i diameter
  • 7-8 stora ägg
  • 2,½ tsk
  • Mjöl
  • Potatismjöl
  • 1/3 del av
  • 3 med potatismjöl
  • 1/3 kakao
  • 1/3 vetemjöl och
  • 1/3 1/3 dl potatismjöl
  • 20 minuter
  • 2 ägg
  • 25-30 minuter
  • 3-4 ägg och
  • 35-40 minuter
  • 5-6 ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.