Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Höga berg, djupa dalar och lite där emellan. 2016 har varit ett besynnerligt år. Det här året var året som började med att Calles mamma diagnostiserades med bröstcancer och kort därefter dog hans pappa
Därför har det blivit snabba mål. Den här veckan har varit hektisk. Träning och sena kvällar på jobbet. Igår blev det röd linssoppa och varma mackor med pastirma (en kryddad lufttorkad biff enligt wiki)
Mot nya äventyr och mål. Hej måndag. Ny vecka, nya möjligheter. När besvikelsen lagt sig över maran så sprang maken & jag 12km trail med intervaller/tröskel, Riktigt skönt att göra kroppen riktig trött efter nästan två veckors lugn & ro (förutom ett trailpass, en testjogg och cykelturer)
passar lika bra till frukosten som mellanmålet eller den snabba lunchen. Känner mig som en. tonåring som kommit in i en fas att jag inte vill äta min morgongröt…
Jag har ju läst en del om alla varningar gällande lågkolhydratkosten, hur man får höga blodfetter, högt kolestorol, fara för hjärt- och kärlsjukdomar osv osv
Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.