2 1/2 dl hönsbuljong. 2 1/2 dl hönsbuljong. Jag har börjat laga mycket av Viktväktarnas recept igen. Det handlar inte bara om att äta kalorisnål mat utan det är en matstil som får min mage att må bra
använda gul lök i stället för schalottenlök, att blanda i västerbotten- eller prästost i stället för parmesan och använda grönsaksbuljong i stället för hönsbuljong
Med sina få ingredienser som kycklingfilé, lök, vitlök, morot, grädde och hönsbuljong så fick den så otroligt mycket smak och blev riktigt krämig och god
½ hönsbuljong. 4 kycklingfiléer, 2-4 vitlöksklyftor beror på om man gillar vitlök, Smör, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, 2½ dl matlagningsgrädde, ½ hönsbuljong, 1 tsk rosmarin, rivet skal och pressad saft av ½ citron, 1 dl svarta oliver, ½ kruka persilja
Häll i hönsbuljong och grädde och låt koka i ca 10 minuter. 2 dl hönsbuljong. 6 dl kokt fullkornsspagetti, ca 200 g före kokning 1 gul lök 0,5 grön paprika 0,5 röd paprika 0,5 gul paprika olivolja 1 msk curry 2 dl hönsbuljong 2 dl mellangrädde salt och svartpeppar 1 grillad kyckling 1 dl riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.