Höstbiffar med ugnsrostade rotfrukter och dijonsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 dl vatten
  • 1 st ägg
  • 1 1 rågad tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk dijonsenap
  • 500 gram nötfärs
  • 1 olivolja och smör
  • 250 gram potatis (ar)
  • 300 gram morötter
  • 300 gram persiljerot
  • 1 olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 dl grädde
  • 1 dl Creme fraiche
  • 0.5 dl vatten , (0,5-1 dl)
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm timjan
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 lingonsylt eller rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.