Jag smörstekte kantareller som jag tillsammans med chevréost la på baguetter, skurna i skivor. Stek kantarellerna och löken i smör och smaka av med salt och peppar
Rensa kantarellerna genom att borsta av jorden med en liten pensel. Lägg kantarellerna i en kall stekpanna och sätt på värmen, Tillsätt en rejäl smörklick när vätskan dunstat bort
Skala löken och stek dem hela i smör påmedelvärme. Jag valde att steka allt i pannan och var noga med att ösa ordentligt med smör över torsken under stekningen
1soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.