Koka upp mjölken med vaniljstången, vaniljfröna och hälften av sockret. Jag försöker intala mig att det fortfarande är november och det är ju sant, men det är bara några få dagar kvar
Inlägget Höstig risotto med sparris och kantareller dök först upp på theVeganista. Min sambo och blivande make fyllde år för ett tag sen, det måste såklart firas med god mat
Pulled pork i coca cola med lök, timjan, oregano och ost i en baguette som slutligen doppas i biffens egna, långkokade spad… Mind blown helt enkelt, som bloggaren själv beskriver receptet ovan
Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa och tillsätt vatten, arbeta snabbt ihop till en deg
Tre torsdagar framåt kommer jag att sammarbeta med spel- och filmbloggen spelochfilm. Dessa mjuka,fluffiga och lite spännande flödebollar passar bra som tilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.