Höstigt äpple- & hasselnötsbröd
AliceAugusta
AliceAugusta
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl dinkelmjöl
  • 2 dl naturellt proteinpulver (går att byta mot mer vanligt mjöl/mandelmjöl/kokosmjöl o.s.v.)
  • 3 msk fiberhusk (går även det att byta mot vanligt mjöl/mandelmjöl/kokosmjöl o.s.v.)
  • 2 dl valfria gryn (jag använde havre, råg, dinkel och veteflingor)
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 1.5 tsk bikarbonat
  • 1.5 tsk salt
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1.5 dl hasselnötter (grovt hackade eller hela)
  • 250 g kvarg
  • 1,5 dl vatten (beror på kvargens tjocklek)
  • 2 dl äppelmos (jag kokar mitt på äpplen och inget annat)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.