blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Ris ingår ofta, men jag kom på att rivna morötter borde bli gott istället. Försök istället se på matlagningen som en utmaning och gör det roligt att hitta på nåt nytt av resterna
Riv morötternapå grova sidan. Forma till små biffar och vänd i panko (ströbröd) och stek på hög värme par minuter på varje sida tills dom blir gyllenbruna
Lägg de kokta potatisarnaochmorötternapå bakplåtspapper i en ugnsplåt. Man kokar små potatisaroch sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisar med en potatisstompareoch sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
kokt potatis. Till servering kokt potatis lingonsylt hackad persilja. 400 g svarta bönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Lägg potatisen i botten på en ugnsform med lite rapsolja, sprid ut potatisen jämnt salta och peppra. Lägg på champinjonerna hela, chorizon och sprid ut vitlöken, häll på de krossade tomaterna och vinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.