När man haften skolavslutningsdag och tipsar om god jordgubbstårta. Allmänt, Allmänt den. Precis som vid alla andra skolavslutningar blir jag lika överraskad över att terminen helt plötsligt tagit slut
Just dessa snurror bakade jag på vår äldsta doters födelsedag förra året. Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationensvårligen går ihop när det kommer till förvaring och placering av diverse köksattiraljer
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
En halv citron. Släng ner allt i juicemaskinen. Skal kan ge lite besk smak så det är lite smaksak om man vill skala eller inte, skalet innehåller också näringsämnen
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Ingredienser. Lägg dem i formen, rör ihop ingredienserna till fyllningen, smaka ev
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.