Vi funderar enstund på var enliknande restaurang skulle kunna liggai Malmö, och kommer fram till att det är ganska mycket bakficka över Östra Förstadsgatan
I går var jag på höstens första vinprovningsträfftillsammans med minatrevligaväninnor. Det är tidig lördagsmorgon och jag sitterensam (övrigafamiljen sover fortfarande) med en kopp kaffe och enenkel smörgås och njuter av tystnaden och den vackra morgonsolen som med sköra guldstrålar letar siginträdgården och skapar ett nästan magisktskimmer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Enfantastiskttrevlig grupp, där tipsen är många, och stämningenöppen och tillåtande. Då för tiden var jag vegetarian, och minmatlagning - ja, den var stundtals bra, men lämnade på det sotra hela taget en hel del övrigt att önska
Vissa dofter inpräntarsigi hjärna och tar digtillbakatillen förlorad tid. Menen sak är säker. När jag var barn brukade hon ofta göra langos, såna mjuka varma och fluffigafriterade vetebröd fyllda med fårost och dill eller med potatismos
Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationensvårligen går ihop när det kommer tillförvaring och placering av diverseköksattiraljer
Låt salladen gärna stå enstundinnanserveringen så smakerna får dra lite. Vi har plötsligten djungel i hela köksfönstret, visserligeningalianer än så Tarzan göre sigicke besvär
Idén har jag haft sedan tävlingen utlystes. Nyligen skrev jag enkommentar på instagramtill Roy Fares om det fanns något man kunde göra för att få en dag i köket med honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.