Bakade hallon och björnbärs bullar. Lägg bullarna på bakplåtspapper. ca 1 - 1 1/2 dl hallon och björnbärs sylt. ca 1 - 1 1/2 dl hallon och björnbärs sylt
Jag ville prova att göra hallonbullar med lemoncurd - kan det vara gott. I halva satsen hade jag rumsvarm lemoncurd o hallonsylt, uppepå pärlsocker samt kokos, i andra halvan socker, rumsvarmt smör o malen kanel
Hallon fyllningen. När bakar ni som mest bullar. Mosa hallonen med en gaffel. Det är alltid kul att komma med nya ideer om utseenden och smaker på bullarna, jag tror att det går att variera i en oändlighet
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.