Bred på smör och strö över rikligt med krokant. Skär varje rulle i 20 bitar, Lägg bullarna i formar och pensla med uppvispat ägg och strö på krokant. 1 dl vit sirap
Blanda alla ingredienser till toscan och värm tills det blivit en smet. Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga
Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av den kallamjölken • Tillsätt resten av mjölken samt socker, salt ochkardemumma • Klicka i smöret i bitar, tillsätt mjöl och arbetadegen minst 15 minuter i maskin, eller ännu längre för hand •Låt jäsa i cirka 40 minuter. Sätt ugnen på 250° • Pensla bullarna med ägg • Strö överpärlsocker och kokos • Grädda mitt i ugnen i 8–10 minuter
Vispa ägg, socker och vaniljpulver pösigt med elvisp. Blanda de malda nötterna med mjöl och bakpulver. Servera gärna i skivor med jordnötssmör och kokosspån
Lägg dem med snittytan upp i bullformar. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda i ca 10 minuter. Smula jästen i en skål och häll på ljummen mjölk, 37°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.