Ja tycker detta blev en jättelyckad kombinationmed chokladrulltårtan och hasselnötsfyllningen som dessutom smakar nästan likadant som FerreroRocher chokladen på toppen
en ferrerorocher cheesecake iglasmedswirl av dulche de leche och choklad. Ta fram två finaglas att servera i och varva meddigestivekex, färskostfyllning, dulche de leche och choklad
Toppa med kryddgrönt. Skeda över gräddblandningen. 5 dl vispgrädde. 11 tsk vaniljsocker. 1rivet skal från en halv citron. 5 dl vispgrädde 200 g färskost 0. 5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 6 st smulade havrekakor 250 g färska hallon rivet skal från en halv citron mynta eller citronmelissVispa grädde, färskost, socker och vaniljsockerfluffigtmedelvisp. 1Krossa kakorna och lägg smulorna på botten i 6 glas. 1Tillsätt mosade hallon medcitronskal
Tina hallonen något. Lägg dem i 4 små glas och täck med kvarg. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 2 digestivekex. Receptet gäller för 4 port 250 g färska hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj 2 digestivekex
rivet skal från en halv citron. 5 dl vispgrädde. 1 tsk vaniljsocker. 5 dl vispgrädde 200 g färskost 0. 5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 6 st smulade havrekakor 250 g färska hallon rivet skal från en halv citron mynta eller citronmeliss
Skickamede-postBlogThis. Ingredienser. Tina hallonen något. Dela på TwitterDela på Facebook. Reaktioner. Fräscht (precís som din nya design) =DGod fortsättning på nya året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.