Börja med bottnen. Fortsätt med fyllningen. Rör smeten slät med lätta handtag. Kör till en smulig massa och tryck sedan ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant (ca 22 cm i diameter). Till slut vispar du äggulorna med 200 g cream cheese, 2 dl strösocker och 1 msk vaniljsocker
Grovhacka chokladen lägg i en värmetålig skål och sätt den över en kastrull med sjudande vatten. Lägg smör och socker i en elektrisk mixer med en flatblandare och blanda väl
Istället för att göra en form med cheesecake, gjorde jag mini cheesecakes med hallonsmak. Under tiden krossar du chokladkexen och blanda ihop med det smälta smöret
Jag prövade att göra som det stod med gelantinblad och choklad och fick inte det till att fungera så jag smälte chokladen i mricron och sedan tog jag hallonen ur marinaden och värmde marinaden i micron och smälte de urkramade gelantinbladen i den och det fungerade fint
Skölj citronen väl under ljummet vatten och riv skalet med ett rivjärn. Vispa Philadelphia-osten, citronskalet och sockret med en elvisp tills smeten är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.