Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Krämigt och gott. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Späd på med lite vatten om det blir för tjockt. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Med tanke på hur kallt det är ute nu är soppa inte fel att värma sig med. Middagstipset idag blir en krämig räksoppa som kan serveras tillsammans med vitlöksbröd, foccacia eller annat bröd du gillar
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.