Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet. (Tänk på när du mäter upp vetemjölet att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Blanda bakpulver, vaniljsocker och mjöl och rör ner det ihop med smör och vatten till en slät smet. Stjälp upp kakan på en skärbräda med undersidan uppåt
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Jag använde mig av aluminiumformar som jag hittade i en kökslåda (köpte dem för hundra år sen när jag hade tänkt göra mazariner men det har fortfarande inte skett) och kakorna lossnade enkelt från dem men jag tror det funkar lika bra med vanliga bullformar
Det fick bli något lätt, hallongrottor. . Idag tänkte jag träna en runda, detta blir träningsdag 2. I torsdags när jag och min syster skulle gå till gymmet, tog vi för givet att dom hade öppet, men de hade stängt, så vi fick åka hem igen
Blanda alla torra ingredienser och vispa sedan ner dem med margarin- och socker blandningen. Det här receptet på gluten- och mjölkfria hallongrottor smakar nästan exakt som ”vanliga” hallongrottor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.