Hallonpavlova med lemoncurd och zabaionesås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rosa marängbottnar
  • 3 äggvitor
  • 1 tsk färskpressad citronjuice
  • 1 dl socker
  • 2 dl florsocker
  • Några droppar röd karamellfärg
  •  
  • Lemoncurd
  • ½ gelatinblad
  • Saft och rivet skal av 1 ½ citron
  • 30 g smör
  • 1½ dl socker
  • 1 ägg
  • 1 äggula
  •  
  • Lätt zabaionesås
  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1 dl sött vitt dessertvin
  • 5 dl vaniljglass
  • 250 g hallon
  • 1 tsk krossade frystorkade hallon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.