Botten är enligt tre lika receptet och tårtan är fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Spacklade tårtan med vit chokladganache (första gången, brukar annars alltid använda smörkräm) och dekorerade med mörk chokladganache och färska bär
Klä botten på en springform, (med löstagbar kant) med bakplåtspapper. Vispa grädden medelhård för sig. Låt stå framme i cirka 30 minuter och toppa med valfri topping, ex-vis noblesse och färska hallon
Hallontårtamed mandelbotten och vit chokladkräm. Våren, solen, fredagen, att Glenn har namnsdag … i min värld är inget tillfälle för futtigt för att uppmärksammas med en tårta
Vispa äggvitorna tillsammans med lite salt till ett hårt skum. Fyll plastpåsen med marängsmet, skär av ett litet hörn på påsen och använd den som sprits
Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper. Lossa papperet försiktigt om det sitter fast pensla med kallt vatten på papperet så brukar det lossna lättare
Riv mandelmassan och rör ut den med ägg och äggvitor. Täck med plastfolie och ställ formen minst 4 timmar i frysen. Ta fram tårtan ca 20 minuter innan den ska serveras och garnera med hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.