Fyll upp shakern med is. Om du inte har någon shaker hemma går det bra att använda en glasburk med lock, eller att bara blanda ingredienserna i ett glas fyllt med is
Fyll på med ett likadant lager. Dekorera med chokladkross och hallon. Ingredienserna (6 portioner). 12 skivor Malax Limpa 2 dl espressokaffe 4 cl amaretto 300 g färskost (mascarpone) 200 g kesella/kvar 5 dl vispbar vaniljsås 6 st
Vi avslutade helgen och semestern med. Riklig chokladsmak och den lilla touchen av Baileys (jag vet att likör innehåller mycket socker, men mängden är så försvinnande liten i det stora hela) och kaffebönorna gör den här chokladkakan till en riktig höjdare
Mixa bären medlikören och häll purén i en skål. Vispa grädden med sockret. eller annan citruslikör. Vänd ner grädden i purén tillsammans med krossad maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.