Ingredienser Portioner: 4 1 paket frysta haricots verts (à 250 g) 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1 burk stora vita bönor (à ca 400 g) finrivet skal av 1 citron 1/2 dl strimlad persilja 2 msk färskpressad citronjuice 2 paket halloumiost (à 200 g) 2 dl matyoghurt (10 %) bröd till servering (gärna surdeg) 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken? Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Hon bjöd på parmesangratinerad zucchini, aubergine och tomat med kycklingfile. Jag har infört att alla i familjen får välja mat varsin dag och då också laga den eller hjälpa till, beroende på ålder
Recept på Ugnsrostade medelhavsgrönsaker och halloumi. Då hoppar vi över att krydda med rosmarin. Valet föll på Ugnsrostade medelhavsgrönsaker och halloumi
Späd med mer vatten vid behov. Smaka av med salt och peppar. Under tiden linsgrytan puttrar, blanda yoghurt med finhackade myntablad och smaka av med salt
Riv ner morötter, zucchini, lök och halloumi. Blanda runt med mjöl, ägg, bakpulver och salt. Vänd ihop spenaten med den varma potatisen och pressa över lite citron vid servering
Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd
Rör ihop med sesamfröna. Ringla över olivoljan och massera in den så att bladen täckts med olja. Blanda försiktigt med furikake-blandningen och servera direkt
Servera med gott bröd. Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisalladmed bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten. 1 halloumiost
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.