Häromdagen damp ICAs tidning Buffé ner i brevlådan och jag hittade som vanligt många spännande recept som jag är ivrig att testa. Idag blev det halloumi- och morotsbiffar. Ca.8 st
Cleanseprogrammet är inte en detox med extremt lite kalorier utan ett raw-food-program med extra utrensande och renande smooties och soppor som innehåller både protein och fett
Jag äter nästan allt i perioder, beroende på lust och smak. Jag kan snöa in totalt på en smak, en rätt eller ett tillagningssätt och äta det tills det känns som "aldrig mer"
Maken är hemma och ordningen är återställd. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
En gillar ju rätter som går snabbt och lätt, den här är klar på mindre än en halvtimme. Och väljer en kolhydrat till som inte tar jättelång tid att tillaga, jag valde (glutenfri) couscous
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
För kidsen fixade det här helt själva och jag behövde bara öppna en flaska pinot noir. Jag rekommenderar att du kör på alla ingredienser, the more the merrier, och speciellt BBQ-sås och picklad röd lök för bra burgarfeeling
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.