Fräs grönkålen på medelvärmetills det sjunker ihop något. Skala och finhacka lök och vitlök. Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar
Servera medriven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlöki olja i en stor stekpanna eller kastrull. Tillsätt tomatpurén och stek under omrörning ca 3 min. 2 Häll i resten av ingredienserna och låt sjuda under lock 15-20 min. 3 Koka pasta enligtanvisningen på förpackningen. 10 marinerade soltorkade tomater, hackade. 1 st vitlöksklyfta, finhackad. 1 msk olivolja (eller oljan från de soltorkade tomaterna). 2 dl torkade belugalinser (puylinser). 1 msk balsamvinäger. 1 tsk torkad timjan. 320 g spagetti. 50 g parmesan, riven. 5 kruka färsk basilika
IngredienserPortioner. 4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virginolivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg tilliinköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.